Ons team

Inge Reynders

Dierenarts

Inge studeerde in 2005 met grote onderscheiding af als dierenarts. Sindsdien was ze ononderbroken als dierenarts actief. In 2009 opende ze praktijk Curavida in Schoten, aanvankelijk alleen, en al snel met een 2de en 3de collega. In 2016 werd een 2de praktijk opgestart in Brasschaat.

Inge legt zich vooral toe op dermatologie en weke delen chirurgie. In haar privé leven is ze getrouwd en moeder van 2 kindjes. Ze houdt van paardrijden en watersporten (kitesurfen, zeilen).

Shana Willemsen

Dierenarts

Shana studeerde af in 2015 aan de universiteit van Gent. Ze werkte eerst in een praktijk kleine huisdieren in Nederland en vanaf november 2016 heeft ze het team van Curavida versterkt. Ze legt zich vooral toe op chirurgie en medische beeldvorming.

Shana heeft een passie voor paarden. Ze heeft zelf een Friese merrie te Brasschaat, die ze dagelijks verzorgd.

Linde De Wilde

Dierenarts

Linde studeerde in 2013 met grote onderscheiding af als dierenarts aan de universiteit van Gent. Na enkele jaren ervaring in een groepspraktijk in Kalmthout, is ze sinds februari 2018 werkzaam bij Curavida. Haar interesse gaat vooral uit naar medische beeldvorming en eerstelijns onderzoek.

Ze heeft zelf 2 honden en een kat, die ze graag verwent en verzorgt. Verder speelt ze nog viool en gaat ze regelmatig zwemmen.

Julie Coucke

Assistente

Kim Valck

Assistente

Marijke Geuens

Assistente

Bart Verdonck

Orthopedisch chirurg

Eveline Capiau

Oogonderzoek en chirurgie
TOP